Op woensdag 2 oktober hebben we tijdens een lunch met afgevaardigden van de onderafdelingen en het bestuur van Zuid Holland afscheid genomen van 2  RVA leden t.w. John Blok en Hans Neugebauer. Beiden hebben deze functie 10 jaar uitgeoefend.

Onderscheidingen                                                                                                                                                    

 Tijdens deze bijeenkomst was ook de Voorzitter van COM Nederland, Piet Kruithof aanwezig en sprak John Blok toe en bedankte hem voor de vele jaren inzet voor de vereniging. Want buiten dat John lid was van de RVA is hij ook vele jaren Voorzitter geweest van de onderafdeling Den Haag.
Hij vertelde dat het bestuur besloten heeft hem te benoemen als Lid Van Verdienste en overhandigde hem de bijbehorende versierselen Uiteraard waren er ook bloemen voor zijn echtgenote en kreeg hij van de onderafdeling Den Haag een attentie aangeboden.

Daarna werd Hans Neugebauer door de Voorzitter van Zuid Holland bedankt voor zijn inzet wat gewaardeerd werd door een  Blijk van Waardering met het bij passende insigne en een bloemetje.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook Jaap de Bruin in het zonnetje gezet voor zijn vele inspanningen voor de vereniging o.a. reeds 10 jaar verzorgen van het blad van COM ZH “de COMpagnon” en is tevens al vele jaren webmaster.
De voorzitter overhandigde hem ook een Blijk van Waardering  en een bloemetje voor zijn echtgenote.

Tekst: Jacques van den Berg
Foto’s: Jaap de Bruin en Cees Grimbergen