Op zaterdag 13 juni heeft het nieuwe bestuur van COM onderafdeling Rotterdam, afscheid genomen van de letterlijk “vertrekkende” oud voorzitter René de Jong. 

Dit vond plaats in een van de door Corona omstandigheden weinige beschikbare restaurants Rasa Sayang in Capelle aan de IJssel.
Nadat de Indonesische rijstafel was verorberd was het tijd voor een toespraakje en een toast.
Voorzitter Frans Lelieveld bedankte René voor zijn geweldige inzet en enthousiasme van de afgelopen jaren en wenst hem en zijn echtgenote Monique een fantastische toekomst in Spanje.

Penningmeester Adriaan van Westenbrugge had de eer om een gepast afscheidscadeau te mogen overhandigen vergezeld met uiteraard een bloemetje voor Monique.

René bedankte op zijn beurt de bestuursleden waar hij de afgelopen vier jaar mee heeft mogen werken en gaf aan dat hij de fantastische samenwerking nu al miste. We hebben als een nieuw aantreden bestuur heel veel bereikt en kunnen we terugzien op een geslaagde periode, maar dit kon alleen dankzij de uitstekende medewerking van de overige leden.

Namens het bestuur en alle leden van de onderafdeling Rotterdam wensen wij René en Monique veel succes en plezier in Moraira en wellicht tot ziens daar!!!

Tekst en foto’s:
Adriaan van Westenbrugge