Eindelijk was het dan zover. Op woensdag 31 augustus was er weer een heuse barbecue!!Na een lange periode zonder noemenswaardige activiteiten konden we eindelijk weer eens iets leuks organiseren. In zijn openingstoespraak heette de voorzitter Frans Lelieveld de aanwezigen van harte welkom en in het bijzonder:

Overste Mastenbroek, cdt MOC., Majoor Schoonderwalt, Eerste officier VGKAZ., Adjudant Boudewijn, Chef der Equipage Opleidingen en Adjudant Dekker, Chef der Equipage VGKAZ.

De opkomst van de leden was helaas  teleurstellend gezien het bestaande ledenbestand van Rotterdam, maar het bestuur van Rotterdam zal er alles aan doen om zoals vanouds  meer activiteiten te organiseren en hopen dat In het vervolg  meer leden zullen verschijnen.

De BBQ werd verzorgd door personeel van Echo’s Home het Anker en het leuke is dat iedereen zijn eigen vlees moest piepen en dat geeft toch weer een tikje meer saamhorigheid en gezelligheid.

De laatste hapjes werden nog op de BBQ gelegd door de voorzitter van Zuid Holland Peter de Zoete en zijn echtgenote, die door een drukke agenda iets later maar wel net op tijd arriveerden.

Voordat het voortreffelijke ijsbuffet werd geserveerd was er weer een ouderwetse verloting en werden de prachtige prijzen door de penningmeester en de secretaris aan de man gebracht. Saillant detail: de stoere en pikante mariniers verjaardagskalender werd gewonnen door een dame!

Resumerend: een daverend succes met alleen maar  complimenten.

Dank aan allen die hebben meegewerkt om dit evenement te organiseren en hierbij een speciale  dankzegging aan onze commissaris Activiteiten die er onder andere voor gezorgd heeft dat de leden met de auto naar binnen mochten en dus dichtbij het Echo’s Home konden parkeren.

Tekst en foto’s:
Adriaan van Westenbrugge
Penningmeester