Per 1 juli 2020 zijn er diverse coronamaatregelen versoepeld. Dat houdt onder meer in dat “De Afrit” weer open mag en dat wij onze soos bijeenkomsten kunnen organiseren.

Uiteraard moet dat gereguleerd en uiterst zorgvuldig gebeuren met inachtneming van de 1,5 meter onderlinge afstand. Het bestuur heeft daar over nagedacht en komt om dit te realiseren met onderstaande Coronamaatregelen.

  • We gaan starten op dinsdagmiddag 14 juli 2020, aanvang 14.00 uur, einde rond 17.30 uur.
  • De daarop volgende bijeenkomst is op dinsdagmiddag 11 augustus 2020 zelfde tijd.
  • Het aantal bezoekers wordt beperkt tot maximaal 30. Bij mooi weer kunnen we ook gebruik maken van het terras (zie bijgaande foto’s).
  • Alle bezoekers voor de eerste bijeenkomst moeten zich aanmelden bij de secretaris. Dit kan telefonisch, via WhatsApp en per mail. De secretaris houdt hiervan een lijst bij en controleert dit.
  • De drankjes moeten contant worden afgerekend. Er wordt gewerkt aan een pinapparaat, maar dat is door de coronacrisis nog niet aangeschaft.

Door de medewerkers van De Afrit wordt desinfecterende handgel beschikbaar gesteld. Aan alle bezoekers wordt aangeraden deze bij binnenkomst te gebruiken.

 

De Afrit is gelegen aan de Hellingweg 135, 2583 DZ Den Haag (Scheveningen), (bus 28 halte Zuiderstrandtheater). ‘s Avonds moet er sinds april 2020 worden betaald voor het parkeren, maar tot 18.00 uur is het gratis.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en dat we elkaar op gepaste afstand weer mogen begroeten.

 

Uiteraard blijven de RIVM coronamaatregelen in stand, dus geen handen geven, niezen en hoesten in je mouw, afstand houden en thuis blijven als je verkouden bent.

Met mariniersgroet,

Namens het bestuur van COM o.a. Den Haag
Joep Caminada, secretaris
Tel 06-24796096
Mail: joep.caminada@hetnet.nl