Namens  de sportdagcommissie is de gehele wedstrijdstrijdorganisatie (waaronder  de scheidsrechters)  weer bedankt voor hun inzet op deze sportdag. De coaches  van resp. 1e INFPEL Aruba 1970,  COM-Noord, Den Haag, Flevoland (dit jaar voor het eerst), Gelderland, Identiteitsgroep Marinier Commando, Noord-Brabant, Noord-Holland, , Overijssel en Utrecht.  Bedankt voor jullie inzet om met een team weer vertegenwoordigd te zijn op deze dag.

De 14 actieve mariniers (net uit de opleiding en beëdigd afgelopen mei) die meededen met de junioren werden verdeeld over de 4 juniorenteams. Tijdens de BBQ heb ik met een paar gesproken en die waren enthousiast. “Zeg het voort binnen je gelederen”, zei ik hen.

Het zou mooi zijn als volgend jaar meer actieve mariniers gaan aansluiten.

Het weer zat ons deze dag na 10:00 uur weer mee en  vonden velen, onder meer door het vernieuwde netwerkplein en  terrasachtige zitjes rondom het plein het een zeer geslaagde dag. Velen zag ik genieten, oude verhalen ophalen enz..

De sportcommissie gaat deze dag evalueren. Wilt u wat aangeven wat u opviel tijdens de dag – wat  kan beter of anderszins – stuur dan  uw opmerkingen in mail naar mij. Ik neem de opmerkingen mee in de evaluatie.

Einduitslagen

Eerste plaats per onderdeel krijgt 4 punten (+1 bonuspunt ), laatste plaats 1 punt.
Bij gelijke stand in eindklassement wordt gekeken welk team beter gescoord heeft bij het pistoolschieten.

Eerste plaats per onderdeel krijgt 12 punten (+1 bonuspunt ), laatste plaats 1 punt.
Bij gelijke stand in eindklassement wordt gekeken welk team beter gescoord heeft bij het pistoolschieten..

Tekst: Rob Miltenburg
Supervisor COM sportdag
Lid sportcommissie/sportdagcommissie
E-mail: r.miltenburg1@kpnplanet.nl /rbmihm58@gmail.com
Telnr mob: 0616505332

Foto’s: Archief COM-ZH