Op 11 oktober jl. organiseerde deze sociëteit weer een bijeenkomst in restaurant “Poentjak” Kneuterdijk 16, Den Haag, 1e etage. Daarbij waren ook diverse oud-mariniers aanwezig (zie bijgaande foto). Een verslagje hiervan is onderaan deze mail opgenomen.

Als dit concept aanslaat willen ze dat blijven organiseren en wel op de derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand december) van 14.00 tot 17.00 uur. Aansluitend kunnen de aanwezigen deelnemen aan de Veteranen rijsttafel, die in oktober geweldig was.

Donderdag 15 november is de eerstvolgende bijeenkomst.

Soosavond

Uiteraard gaat onze eigen soosavond gewoon door. Deze vindt plaats op dinsdag 13 november in de Citadel van de Frederikkazerne.

Met vriendelijke groet en wellicht tot de 13e en/of de 15e november.

 

“Ruim 2 jaar na het overlijden van Louise van Riel, de initiatiefneemster van de Haagse Veteranen Sociëteit, is de sociëteit weer bijeengekomen. Onze gastheer was als vanouds Restaurant Poentjak in Den Haag. Tom Tompul heeft als eigenaar de HVS continuïteit geboden, waarvoor namens het bestuur hem dank is gezegd. De voorzitter Ton Lutter kon  – naast oude bekenden – vele nieuwe gezichten begroeten, met name het contingent oud-mariniers was bijzonder groot. Onze secretaris Herman Toetenel was als de “man achter de bar” uitstekend in zijn element. Alle aanwezigen namen om 5 uur deel aan de zogenaamde Veteranen Rijsttafel welke zoals gewoonlijk uitstekend was bereid!”