Vorig jaar hebben we voor het eerst een gezamenlijke barbecue met COM o.a. Rotterdam gehouden, die door Rotterdam was georganiseerd. Dit jaar hadden we de Rotterdammers uitgenodigd om naar Den Haag te komen. Dit festijn werd gehouden op dinsdag 10 september 2019, aan de Mozartlaan 195 in Den Haag.

Voorafgaand waren de deelnemers welkom op de naastgelegen jeu de boules banen van Altijd Voor Waarts (AVW). Door Joep, Mieke en een van de leden van AVW werd het spel uitgelegd en vervolgens met veel enthousiasme gespeeld.

Rond een uur of vier kwamen nog meer COM-leden en partners om het feestje mee te vieren. Het was prachtig weer, zodat iedereen lekker buiten kon genieten van een drankje en lekkere hapjes.

Eind van de middag werden we verwend met een stokje heerlijke gamba’s.

Omdat het wat frisser werd, vertrokken we naar de kantine, waar iedereen een plekje vond.

De barbecues stonden buiten in de tenten opgesteld en ieder kon zelf zijn/haar stukje vlees bereiden. Schalen met salade, fruit en stokbrood maakten het geheel compleet.

Het was supergezellig en de barman zorgde voor muziek en de drankjes.

Rond half 9 gingen de meesten weer huiswaarts. Arie deed de afwas, terwijl Anisija en Ria volleerde drogers waren. De tenten werden met een aantal mankrachten afgebroken en in de auto van Joep geladen. Rond half 10 waren we thuis, moe maar voldaan.

Tekst: Joep en Mieke Caminada