Kom tijdens de zomervakantie naar het Mariniersmuseum.
Tot en met 29 augustus staan er stoere activiteiten op het programma! Ook is het museum in deze periode op maandag open

 

GA MEE OP MISSIE!

Even zelf marinier zijn? Het kan in onze vernieuwde avontuurlijke experience Mariniers op Missie. Samen met je team moet je een missie tot een succes brengen. Ga de uitdaging aan!

 

 

WORD MUSEUMMARINIER

Majoor Maas zoekt museummariniers. Beantwoord vragen over de mariniers, test je krachten op de hindernisbaan, stap in een echte BV en meer. Geslaagd? Dan ontvang jij jouw eigen dogtag en ben je museummarinier

 

NAAR BUITEN

Avontuur is dichterbij dan je denkt. Bekijk Rotterdam door de ogen van het Korps Mariniers. Wij hebben voor gezinnen en voor volwassen twee uitdagende wandelingen gemaakt.

 

 

 

MUSEUMINSPECTEURS

Het museum is harstikke kidsproof. Vind jij dat ook?
Inspecteer het museum en geef ons je bevindingen door. Deze zomer maak je dan ook kans op leuke prijzen zoals een Museumkaart of VIP-dag.

 

 

 

 

 

BLIJF SLAPEN

Is een dagje niet genoeg, geen probleem! Kom lekker slapen want vanaf nu kun je bij je bezoek aan het Rotterdams Mariniersmuseum overnachten in een iconische kubuswoning. Compleet met klimmuur, spannende hut, verrekijker en mariniersontbijt waan je je even een echte marinier.

Boek hier de hotelkamer

 

ONTDEK OOK: HET NMM

Op 4 & 5 september trekt het Nationaal Militair Museum in Soest alles uit de kast tijdens het Soesterberg Zomeroffensief. Er is van alles te zien en te doen: tanks, vliegtuigen, en veel extra activiteiten voor kinderen.

Ben jij klaar voor deze missie? Koop dan nu je tickets!

 

RESERVEER JE TICKETS!

Belangrijk om te weten: Het Mariniersmuseum houdt zich aan de coronamaatregelen en de RIVM-richtlijnen. Een bezoek aan het museum is daarom alleen mogelijk met reservering, óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt. Via onze ticketpagina is eenvoudig een ticket, met datum en tijdslot naar keuze, te reserveren.
Er is nu ook een voordelig familieticket te boeken.
Reserveer hier je bezoek en bestel je tickets.

Naar de website

Openingstijden
di – zo van 09.30 tot 17.00 uur
op maandagen in de door Rijksoverheid vastgestelde schoolvakanties

Contactgegevens
Wijnhaven 7-13
3011 WH Rotterdam
T: 010 412 9600
E: info@mariniersmuseum.nl

 

Bron tekst en foto’s: Mariniers Museum