Op donderdag 19 december kwam Rob van Oostendorp uit naam van de Mariniers Ziekenboeg onze wapenschildjes uit Paviljoen de Punt in ontvangst nemen. Dit was een initiatief van het COM Drechtstedenbestuur om op deze wijze een donatie te doen. Rob was er van overtuigd dat deze wapenschildjes en diverse ingelijste mariniers prentjes middels veiling een leuke financiële donatie aan de Mariniers Ziekenboeg  zou worden. Uiteraard hebben we de man die ze aan ons heeft geschonken t.w. Piet Kempers hiervan op de hoogte gebracht. Ook hij kon zich prima vinden in deze donatie.

Ook hebben we ons nogmaals beraadde over de nieuwe locatie. Paviljoen de Punt was natuurlijk een prima locatie en de nieuwe eigenaresse is enthousiast als wij de avonden daar zouden blijven houden. Daar zij pas in april weer open gaat, na een fikse verbouwing zullen wij 3 avonden in januari, februari en maart op het oude adres Prinsenstraat 75 gaan houden.
De eerst volgende COM avond, de nieuwjaarsreceptie is op dinsdag 7 januari op deze tijdelijke locatie. Vanaf februari 2020 gaan we terug naar de 3e dinsdag van de maand met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Allemaal fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Tot 7 januari
Het COM Drechtsteden Bestuur