De nieuwjaarsreceptie werd gehouden op vrijdagavond 8 januari 2019 in het buurthuis van de toekomst (de oude kantine van handbalvereniging WHC) aan de Mozartlaan in Den Haag. Er waren zo’n 60 personen aanwezig, die werden verwelkomd met koffie en een oliebol.

De voorzitter Joep Caminada vertelde over de plannen van COM Den Haag voor het komende jaar, met name het reisje naar Lanaken en de gezamenlijke barbecue met COM Rotterdam, alsmede over de boottocht van COM Zuid Holland, die op zaterdag 6 juli 2019 zal plaatsvinden. Ook hoopte hij de komende tijd wat meer respons en assistentie van de leden te krijgen, met name vroeg hij om versterking binnen het bestuur.Hij sloot af met de volgende woorden: “We hopen dat 2019 een goed jaar mag zijn en dat we elkaar volgend jaar weer een gelukkig nieuwjaar mogen wensen.”  Daarna werd er met een glas champagne geproost op het nieuwe jaar,


De volgende 4 oud-mariniers kregen door Jacques v.d. Berg een dasspeld overhandigd: John Blok, Aad Bol, Jaap van Klaveren en Wim Sluiter. Frank van WHC stond achter de bar en 2 leden van jeu de boules club AVW en een paar enthousiaste mannen die dit festijn graag mee wilden maken, hielpen in de bediening. Er waren weer heerlijke hapjes en het was supergezellig.

Joost Hubeek maakte diverse foto’s, die op de website van COM Nederland kunnen worden bekeken.

Rond half 11 vertrokken de laatste bezoekers.

Tekst: Mieke Caminada.

Klik hier voor meer foto’s