Oud-marinier en kasteelbeheerder Arend Slot, organiseert i.s.m. House of Lords en de voorzitter van het COM Piet Kruithof met zijn team Cuisine Culinair Almere, een sponsordiner t.b.v. de Stichting Saamhorigheidsdiner Oud Mariniers. Het sponsordiner wordt gehouden in het nieuwe landgoedrestaurant De Hof van Duivenvoorde te Voorschoten.

De uitbaters van de Hof van Duivenvoorde, Raymond Talsma en Leon Harinck, werden bereid gevonden de Hof beschikbaar te stellen. Piet Kruithof zal met zijn team voor u een hoogstaand vijfgangen diner bereiden. Een unieke kans om u culinair te laten verrassen en verwennen door uw voorzitter. Het diner zal vooraf gegaan worden door een ontvangst in het kasteel, gevolgd door een rondleiding.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.30 uur : Ontvangst in Kasteel Duivenvoorde
18.00 uur : Rondleiding door het kasteel
19.00 uur : Diner in de Hof van Duivenvoorde
22.00 uur : Einde van het gezellige samenzijn

Aanmelden
De kosten van het diner zijn € 45,00 p.p. incl. wijnarrangement, hiervan zal € 16,65 p.p. gedoneerd worden aan de Stichting Saamhorigheidsdiner Oud Mariniers (SSdOM) welke plaatsvindt op 20 december 2018 in de Van Ghentkazerne te Rotterdam. Reserveren voor het sponsordiner kan via de mail vóór 01 november 2018 naar Arend Sloto.v.v.:

– Achternaam + voorletter(s)
– Adres, postcode en woonplaats
– Aantal personen
– Telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken

Na ontvangst van uw reservering ontvangt u een bevestiging per mail met het rekeningnummer waarop u het bedrag kunt overmaken.

Het adres:
Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 1a
2252 AK Voorschoten
Tel: 06 – 29225304
www.kasteelduivenvoorde.nl