Op vrijdag 29 november hield de onderafdeling Rotterdam zijn jaarlijkse reünie ter ere van het 354-jarig bestaan van het Korps Mariniers.

Dit evenement werd gehouden in het AMT Echo’s home het Anker en deze locatie bleek uitermate geschikt voor deze happening waarvoor  zo’n 75 pax hadden zich voor hadden opgegeven. In zijn welkomstwoord waarin hij iedereen van harte welkom heette  hield voorzitter René de Jong eerst een minuut stilte voor de ons dit jaar ontvallen kameraden.

Helaas was er ondanks de belofte niemand van het COM-hoofdbestuur aanwezig.

Vervolgens werd een voor de onderafdeling belangrijk lid even goed in het zonnetje gezet. Gré Looten, die zich al vele jaren heeft ingezet voor het wel en wee van de afdeling Rotterdam  mocht uit handen van de aanwezige voorzitter Zuid Holland, Jacques van de Berg , een ingelijste blijk van waardering in ontvangst nemen vergezeld van een cadeaubon en een boeket bloemen. Namens het bestuur en alle leden bedanken wij haar nogmaals voor de tomeloze inzet voor de onderafdeling Rotterdam.

Dan was het moment aangebroken om het inmiddels klaargezette Indisch buffet te openen en uiteraard kreeg Gre Looten de eer om dit uit voeren.

Onder het genot van het muzikale duo Music Enterprise werd er heerlijk gesnaveld en werd dit culinair festijn met een ruim ijsbuffet afgesloten.

Uiteraard was het moment aangebroken om de dansvloer wat op te poetsen en dit werd geopend door René de Jong en zijn echtgenote,  vergezeld door Joep en Mieke Caminada met een heuse foxtrot.

Ondertussen was Gré al begonnen met de loten te verkopen voor de loterij. Er stonden fantastische prijzen op de tafel met als hoofdprijs een minilaptop Chromebook.

De loterij was dan ook weer een ander hoogtepunt van de avond en penningmeester Adriaan hield de spanning erin tot op het laatste moment.

Natuurlijk kon niet iedereen wat winnen en kon je een mix van blije en teleurgestelde leden waarnemen. Dit werd uiteraard weer goed gemaakt door de lekkere hapjes en drankjes en uiteraard het samenzijn met de vrienden en kameraden.

Al met al kijken we terug op een geslaagde avond in een super gezellige locatie, goede muziek, voortreffelijk eten en vooral de fantastische sfeer onder de aanwezige leden.

De foto’s spreken voor zich.

Tekst: Adriaan van Westenbrugge
Foto’s: Jaap de Bruin

Voor de foto’s klik hier.