Ik ben Jan Draaijer, 63 jaar jong, heb 2 zonen en een schat van een vrouw Gerda. Op 12 februari 2019 ben ik gekozen als voorzitter van het COM onderafdeling Den Haag. Van juni 1974 tot 1 augustus 2005 heb ik met veel plezier bij het Korps Mariniers gediend.

Buiten mijn tijd op de Nederlandse Antillen heb ik ook enkele VN missies gedaan. Na mijn diensttijd heb ik tot 2018 als vrijwilliger bij politie Haaglanden gewerkt.

3 dagen in de week ben ik op de sportschool te vinden. Tevens ben ik lid van de in Wassenaar gevestigde COM schietvereniging afdeling ‘s-Gravenhage,  waar ik zoveel mogelijk op de donderdagavond mijn series doe om aan mijn schietbeurten te komen.

Ik hoop met mijn functie van voorzitter bij te kunnen dragen aan een goede en vooral fijne sfeer binnen onze onderafdeling Den Haag, waarbij ik altijd zal openstaan voor suggesties  voor verbetering.

Maar het moet dan ook van de leden komen . Een ieder kan mij persoonlijk of via de mail benaderen (j-draaijer@kpnmail.nl). Eventuele vragen zal ik voor zover mogelijk beantwoorden.

Maak van uw hart geen moordkuil.

Tot ziens op de soosavonden in de Frederikkazerne of anders op de Kneuterdijk bij het veteranen café De Poentjak.

Met militaire groet,
Jan Draaijer

Foto’s Mieke Caminada en archief COM-ZH